• Incaltaminte
  • Produse Cosmetice
  • Mobila
  • Electronice
  • Bijuterii
  • Bauturi

Fotografie de Produs

Cum procedam

fotografie de produs transport

Expedierea produselor

Dupa confirmarea comenzii puteti trimite produsele catre noi. Pentru comenzi mai mari de 50 de produse venim noi sa ridicam produsele.

grup de persoane in studio foto

Fotografierea produselor

Pe tot parcursul procesului de fotografiere vom tine legatura pentru a confirma cadrele ce urmeaza a fi editate.

fotografie de produs editare

Editarea produselor

Suntem aproape de final, editorii nostri va vor prelucra imaginile.

fotografie de produs livrare

Livrarea imaginilor

Proiectul este gata! Veti primi imaginile in format digital prin transfer online si produsele vor fi expediate catre Dv.

Studio mobil

Doar in cazul in care produsele sunt mult prea voluminoase ne putem deplasa la locatie cu un studio mobil.

Clientul va asigura spatiul necesar realizarii sedintei foto. Spatiul necesar este de 3m latime si o distanta de minim 6 m lungime fata de fundal. La sfarsitul sedintei de fotografie de produs clientul va confirma cadrele ce urmeaza a fi editate ulterior la sediul nostru.

Pentru deplasarea unui fotograf la locatie in Bucuresti sau judetul Ilfov se percepe o taxa de transport de 100ron. Pentru alta locatie de pe teritoriul Romaniei se va calcula costul transportului si eventual cazare si mancare in cazul in care sedinta foto va dura mai mult de o zi.

Despre Fotografie de Produs

Fotografia de produs este des intalnita pe web, in reclame sau reviste si are un rol important in prezentarea si vanzarea produselor. In special pe site-urile de comert online imaginile clare si corect executate sunt foarte importante intrucat cumparatorii isi pot face o idee despre produsul ce urmeaza sa il achizitioneze. Fotografia produsului trebuie sa reflecte caracteristicile importante cat si culoarea exacta a acestuia. De regula fundalul alb este atat de des intalnit deoarece evidentiaza produsul si elimina orice distragere. Pentru produsele mai complexe este recomandat ca acestea sa fie fotografiate din mai multe unghiuri sau sa se adauge cadre cu detalii cheie tip ‘close up’.